11 تیر 1404
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1398/10/07 - 11:37
  • تعداد بازدید خبر : 403
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

نمایشگاه استانی هفته پژوهش و فناوری در کرمانشاه

در این نمایشگاه که شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب با مشارکت دانشگاه رازی کرمانشاه برگزار نمود ، 27 دستگاه اجرایی و پژوهشی، شامل دانشگاه‌ها، واحدهای تحقیق و توسعه صنایع، فن بازار و ۵۰ واحد فناور پارک علم و فناوری و مراکز رشد به ارائه آخرین دستاوردهای خود در زمینه علم و صنعت پرداختند.

مهندس ناصری پور مدیر عامل شرکت با همراهی دکتر ویسی معاونت پژوهشی دانشگاه رازی در بازدید از این نمایشگاه از چندین طرح عملیاتی این شرکت با دانشگاه رازی در زمینه فنی، منابع انسانی و محیط زیست نیز رونمایی کرد.

وی با تقدیر از مشارکت داشگاه رازی در طرح های پژوهشی این شرکت گفت: طرح های مذکور می تواند مقدمه ای برای طرح های کلان در زمینه های علمی، صنعتی و پژوهشی باشد و انشالله با رویکرد مثبت دو طرف این امر نیز محقق خواهد شد.

وی با تاکید بر بومی سازی و نگاه عملیاتی به طرح های پژوهشی دانشگاه گفت: ارتباط بهتر و بیشتر دانشگاه با صنعت و بازدید های دوره ای از مناطق عملیاتی می تواند کمک شایانی در این امر نماید و این ارتباط باید کماکان تداوم یابد.

  • گروه خبری : اخبار اداره پژوهش و توسعه,همایشها و سمینارها
  • کد خبر : 13516
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب