11 تیر 1404
سرمایه گذاری برای تولید
  • 1398/01/18 - 13:53
  • تعداد بازدید خبر : 661
  • زمان مطالعه : 6 دقیقه

نشست مشترک مديريت دانشگاه ایلام با مديران شرکت نفت مناطق مرکزي

نشست مشترک مدیریت دانشگاه ایلام با مدیران شرکت نفت مناطق مرکزی و شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب کشور صبح روز چهارشنبه بیست‌ و‌ ششم دی ماه ۱۳۹۷در محل سالن فرزانگان برگزار گردید.

  نشست مشترک مدیریت دانشگاه با مدیران شرکت نفت مناطق مرکزی و شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب کشور در راستای استفاده از خدمات و پتانسیل های دانشگاه ایلام و توسعه روابط دوجانبه با حضور دکتر علی اکبری، رئیس دانشگاه؛ دکتر نعمتی، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی؛ دکتر مهدی‌زاده معاون پژوهش و فناوری؛ دکتر صیدی، مدیر دفتر ارتباط با صنعت، روسای دانشکده‌ها، جمعی از اعضای هیات علمی و مهندس ضیایی، رئیس پژوهش و توسعه شرکت نفت مناطق مرکزی؛ مهندس کاظمی، مدیر عملیات شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب کشور؛ مهندس ساکی رئیس پژوهش و فناوری شرکت نفت و گاز غرب کشور و جمعی از کارشناساس این دو شرکت، صبح روز چهارشنبه (26/10/97) در محل سالن فرزانگان برگزار گردید.

  در ابتدای نشست دکتر مهدی‌زاده، معاون پژوهش و فناوری، ضمن خوشامدگویی به مهمانان و قدردانی از حضور مجدد شرکت نفت و گاز غرب کشور در دانشگاه ایلام  ترتیب برنامه‌های نشست را اعلام نمود.

  در ادامه، دکتر علی‌اکبری، رئیس دانشگاه، با ابراز خرسندی از روند توسعه روابط دانشگاه ایلام و شرکت‌های نفتی، به اهمیت و جایگاهی که دانشگاه‌ها و شرکت‌های نفت و گاز در سطح کشور دارند،  اشاره کرد و اظهار داشت: با توجه به تحولاتی که در سالیان گذشته در سطح کشور صورت گرفته، توسعه کمی دانشگاه ها کنار گذاشته شده و توسعه کیفی در دستور کار قرار گرفته است و خوشبختانه این روند در دانشگاه ایلام بصورت مطلوبی محقق گردید.

   دکتر علی‌اکبری، اظهار داشت: دانشکده های نفت و گاز و فنی و مهندسی با هزینه شرکت نفت احداث گردید و قرار است در آینده، با عنایت مهندس زنگه وزیر محترم نفت، پروژهای جدیدی در دانشگاه احداث گردد.

  دکتر علی‌اکبری، تأکید کرد: دانشگاه ایلام به واسطه توسعه متوازن، رنکینگ علمی مناسب در سطح کشور، حضور اساتید صاحب نام، توسعه فناوری، آزمایشگاه‌های مجهز و کسب عناوین مختلف علمی، فرهنگی و دانشجویی، نماد آموزش عالی استان است و با توجه به مسئولیت اجتماعی که برای خود قائل است و کارنامه خوبی که در این زمینه دارد، می تواند در روند توسعه استان و حل مشکلات و چالش‌های موجود نقش کلیدی داشته باشد و با همکاری شرکت‌‌های نفتی می تواند در روند توسعه صنعت نفت و گاز در سطح استان تأثیرگذار باشد.

    در ادامه، دکتر مهدی‌زاده به معرفی دانشگاه و بیان قابلیت‌های آن از جمله: وجود اعضای هیات علمی و کارشناسان مجرب، وجود آزمایشگاه‌های تخصصی نفت، دسترسی دانشگاه به میادین نفتی با توجه به بعد مسافت،امکان انجام آنالیزهای مورد نیاز صنعت نفت و گاز در کوتاهترین زمان ممکن، امکان دسترسی کارشناسان شرکت‌های نفتی به آزمایشگاه‌های دانشگاه ایلام، آشنایی دانشگاه با اقلیم و شرایط مناطق نفت‌خیز استان ایلام و امکان تجهیز آزمایشگاه‌ها متناسب با خواسته‌های صنایع نفت و گاز استان اشاره نمود.

   در تکمیل سخنان دکتر مهدی‌زاده، دکتر بیاتی، عضو هیات علمی دانشکده فنی و مهندسی، به معرفی گروه‌های فعال پژوهشی در دانشگاه، توانمندی‌ها و عناوین پروژه‌های پژوهشی پیشنهادی آنان در زمینه‌های مرتبط با صنعت نفت و گاز پرداخت.

    در ادامه این نشست، دکتر نعمتی، معاون آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، ضمن اشاره به برنامه‌های معاونت آموزشی در زمینه جذب اعضای هیات علمی و دانشجو در رشته‌های مرتبط با صنعت نفت و گاز‌، نکاتی در خصوص زمینه‌های همکاری معاونت آموزشی با شرکت‌های نفتی عنوان نمود.

   همچنین، دکتر مهدی زاده، معاون پژوهش و فناوری، به معرفی طرح‌های پیشنهادی گروه مدیریت دولتی و مدیربت بازرگانی در حوزه آموزش کارکنان و کارآفرینی پرداخت.  وی به امکان طراحی و راه اندازی سامانه آموزش الکترونیکی با تاکید بر HSE، توسط اعضای هیات علمی دانشگاه اشار نمود و برخی از روش‌های پیشنهادی دانشگاه در زمینه همکاری با شرکت‌های نفتی را در موارد ذیل خلاصه نمود:

  1. 1. واگذاری پژوهش‌ها و آزمایش‌های مرتبط با یک میدان نفتی به دانشگاه ایلام به صورت مستقل و یا با مشارکت دیگر دانشگاه‌ها ؛
  2. 2. استفاده از امکانات و تجهیزات آزمایشگاه مرکزی در انجام پروژه‌های نفتی؛
  3. 3. مشارکت دانشگاه در مطالعات کلان و نیمه کلان صنعت نفت؛
  4.  4. مشارکت دانشگاه در طرح‌‌های مرتبط با شبیه سازی گازی؛
  5. 5. فراهم‌سازی مشارکت دانشگاه در مطالعات زیست محیطی؛
  6. 6. برگزاری همایش‌ها و نشست‌های علمی مشترک؛
  7. 7. مشارکت پارک علم و فناوری و شرکت‌های دانش بنیان دانشگاه، در ساخت اقلام پر مصرف صنعت نفت؛
  8. 8. اعطای چند فرصت مطالعاتی داخل کشور به اعضای هیات علمی دانشگاه؛
  9. 9. مشارکت دانشگاه در برگزاری دوره‌های آموزرش ضمن خدمت کارکنان شرکت‌های نفتی.

    در ادامه، مهندس ضیایی، رئیس پژوهش و توسعه شرکت نفت مناطق مرکزی، با ابراز خرسندی از روند توسعه دانشگاه ایلام و پتانسیل‌ها و امکانات آن، وجود انگیزه، شناخت درست، شناسایی اولویت‌ها و پایداری را از عوامل مهم در تحقق توسعه روابط دوجانبه عنوان کرد و تأکید نمود برای اینکه نتایج خوبی از این روند حاصل شود، تداوم تشکیل جلسات و نشست‌های تخصصی لازم است.

  مهندس ضیایی، امکانات و پتانسیل‌های دانشگاه برای کمک و ارائه خدمات به شرکت‌های نفتی، را خوب ارزیابی نمود و تأکید کرد برای اینکه روند توسعه کشور ادامه یافته و مشکلات موجود پایان یابد، باید در زمینه پژوهش و آموزش سرمایه‌گذاری مناسبی صورت گیرد. وی آمادگی کامل شرکت نفت مناطف مرکزی، برای مشارکت‌ علمی با دانشگاه و توسعه روابط دوجانبه را اعلام کرد.

  در این نشست، مهندس کاظمی، مدیر عملیات شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب کشور، ضمن تشکر از میزبانی خوب و اهتمام مدیریت دانشگاه ایلام در زمینه توسعه روابط دوجانبه با شرکت‌های نفتی، به معرفی حوزه کاری شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب کشور پرداخت.

   مهندس کاظمی، با تأکید براستفاده از خدمات دانشگاه‌ها و بخصوص دانشگاه ایلام برای تأمین نیازهای شرکت بهره‌برداری نفت و گاز غرب کشور، وجود شرکت‌های دانش بنیان در دانشگاه ایلام را فرصت مغتنمی در این زمینه دانست. وی برخی از زمینه‌های همکاری دو طرف را در مشارکت برای ایجاد پایگاه مدیریت دانش در حوزه نفت و گاز، انجام مطالعات مقاوم‌سازی سازه‌های بتونی، همکاری در زمینه کنترل و نظارت بر محیط زیست، تشکیل بانک اطلاعاتی و ایجاد پایگاه مدیریت دانش، راه‌اندازی سیستم‌های انبارداری و تعمیر و نگهداری و مشارکت در انجام پروژه‌های مزتبط با امنیت شبکه‌های اطلاعاتی عنوان نمودو آمادگی کامل این شرکت را برای توسعه روابط با دانشگاه ایلام اعلام کرد و نشست با بحث تبادل نظر طرفین ادامه یافت.

   شایان ذکر است مدیران و کارشناسان شرکت نفت مناطق مرکزی و شرکت بهره برداری نفت و گاز غرب کشور قبل از برگزاری این نشست، از آزمایشگاه مرکزی و آزمایشگاه‌های دانشکده نفت و گاز بازدید بعمل آوردند.

 

لینک خبر:

نشست مشترک مديريت دانشگاه ایلام با مديران شرکت نفت مناطق مرکزي

  • گروه خبری : اخبار اداره پژوهش و توسعه
  • کد خبر : 12968
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب